Cursuri de formare profesională

Cursuri de formare profesionala

CURS EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE

Cursul prezinta sursele de finantare, etapele parcurse de un proiect, documentatia necesara, drepturile si obligatiile beneficiarului in raport cu finantatorul, derularea procedurilor de achizie publica si implementarea corecta a proiectului. Participantii au ocazia de a dezvolta propria idee de afacere si de a simula depunerea proiectului pentru obtinerea unei finantari nerambursabile.
Cursul este acreditat ANC si se elibereaza certificat de absolvire recunoscut.

VEZI DETALII

Cursuri de formare profesionala

CURS PRACTIC PENTRU SCRIEREA PROIECTELOR

Cursul reprezinta continuarea fireasca a cursului de accesare fonduri europene si ofera instrumentele necesare scrierii planurilor de afaceri si a cererilor de finantare. Participantii primesc o aplicatie completa pentru scrierea planurilor de afaceri si vor lucra pe intreaga durata a cursului pentru dezvoltarea unui proiect. Aplicatia a fost testata cu succes pentru scrierea si depunerea unui numar de peste 100 de proiecte in cadrul principalelor programe de finantare europeana si nationala. Dupa finalizarea trainingului, cursantii pastreaza programul de scriere a proiectelor si il pot folosi fara restrictii in viitor.

VEZI DETALII

Cursuri de formare profesionala

CURS MANAGER DE PROIECT

Cursul ofera informatii despre planificarea, executia si controlul unui proiect de succes In cadrul acestui curs de manager de proiect, participantii se vor familiariza cu principalele instrumente de management folosite frecvent in practica.
Obiectivul cursului este acela ca toti participantii sa poata foloseasca instrumente si template-uri specifice managementului de proiect, sa urmareasca obiective precise, sa planifice activitati si sa aloce resurse.
Cursul este acreditat ANC si se ofera certificat de absolvire recunoscut.

VEZI DETALII

Cursuri de formare profesionala

PROGRAMUL ACADEMIA DE FINANTARE

Programul este construit pentru persoanele care vor sa dobandeasca experienta in scrierea planurilor de afaceri si a cererilor de finantare. De asemenea, cursul ofera informatii despre desfasurarea activitatii de consultanta si interactiunea cu beneficiarii de fonduri europene si cu institutiile finantatoare.
Participantii la acesce cursuri de formare profesionala isi vor construi propriul portofoliu de proiecte si vor putea desfasura cu succes activitatea de consultanta.

VEZI DETALII

Share This